Jakt- och friluftskläder i toppkvalitet

Inför starten på årets jaktsäsong införskaffade jag en mängd nya kläder eftersom de gamla hade hängt med lite väl länge nu. Det behövdes en uppdatering helt enkelt. Eftersom det var så pass längesedan jag köpte nytt tog jag ett tips om att spana in utbudet på p4h.se. Jag beställde både nya jaktkläder i form av ett komplett ställ, nya tröjor samt mössa och keps. Med tanke på att jag nästan aldrig köper nya kläder passade jag även på att beställa lite friluftskläder där det blev även där ett helt set och även två par nya byxor.

Kläder som håller dig både varm och torr när du är ute

Nu efter några månaders användning måste jag bara säga wow! Jag är så imponerad av alla dessa plagg. De är nog bland det bekvämaste jag haft på mig när det kommer till dessa typer av klädesplagg. Ni som själva är ute mycket och kanske precis som jag, jagar mycket i skogen i alla olika typer av väderförhållanden, vet ju hur viktigt det är att bära kläder med bra funktion och som håller dig både varm och torr under tiden du är ute. Dessa kläder mötte verkligen mina förväntningar om inte ännu mer och kan varmt rekommendera er andra till att spana in p4h om ni är på jakt efter nya jakt- eller friluftskläder.

Handla årets julklappar på P4H

Om inte annat närmar sig julen med stormsteg och kanske har du någon i din närhet som du vill skämma bort lite extra i år? Jag själv hade ju blivit otroligt glad om det låg något grymt plagg från p4h under granen. Dessutom finns det ett sortiment både för dam och för herr på deras hemsida, så det finns någonting för alla. Ett riktigt bra tips, om jag får säga det själv.