Är man sjuk så kan seedbeads & paracord armband vara mental medicin

Idag har jag varit jag sjuk och blev tvungen att vara hemma ifrån skolan. Jag hade tråkigt… Barnprogrammen på barnkanalen kl elva var inte för tonåringar direkt så jag tog min filt, Ipad och gick upp till mitt rum på övervåningen. Mamma skulle ändå som tidigast komma hem vid fem eftersom hon jobbade sent idag.

Jag drog runt filten om mina ben och satte på mej en huvtröja och började fundera på vad jag skulle göra. Efter ett tag så kom jag på att jag kunde ju pärla, så jag tog fram alla sorter som jag hade… Bokstavspärlor, läderband, strass, änglavingar och min favorit… seedbeads. Jag tänkte att jag flätar ett paracord armband. Efter det så tog jag fram ytterligare ett band ur min låda denna gång var det koppartråd som jag nyttjade.

Jag använde koppartråden och pärlade med mina glaspärlor. Det blev två läderband och tre med koppartråd och glaspärlor. Jag var nöjd, efter några minuter hörde jag någon öppna dörren på nedervåningen och ropa: Hallååå!! Det var mamma. Är hon redan hemma tänkte jag? Klockan kan väl inte vara fem redan? Men det var den och mamma kom upp och satte sig och frågade vad jag gjort under dagen… Sen pärlade vi hela kvällen tillsammans. Mamma fick som slutresultat tre armband och mitt slutresultat blev sju armband, det vill säga totalt tio stycken fina armband tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: ck6