Bra belysning viktigt under våren

I veckan stötte jag på en duktig bilmekaniker som nischat sig inom elektronik, framförallt belysning. Egentligen kan man tro att belysning endast är viktigt att tänka på under höst och vinter, men det är nästan viktigare under våren. Detta då fler människor kastar av sig sina reflexer och blir då nästan osynliga i vårmörkret. Något som kan orsaka förfärliga olyckor. Det är därför denna mekaniker rekommenderar att man köper bra belysning till sitt fordon. Det han rekommenderar just nu är Lyson led extraljus, vilket är led extraljus som installeras utöver bilen redan befintliga belysning, från företaget Lyson.

Ljuset från dessa extra led gör att både bilen och saker en bit bort framför bilen blir synliga från ett långt avstånd. Installeras de redan nu är man beredd för våren, och hösten och vintern när dessa kommer.