Jobb som leksaksgrossist fullgörande

Jag har en teori om att alla yrken är mer eller mindre betydelsefulla och just meningen med att arbeta med något man tycker om är det viktigaste. Självklart spelar lönen in men personer som bara jobbar för den 25:e kommer att byta så snart de får ett annat jobberbjudande.

Själv så drivs jag av känslan av att få veta att barn är glada och har kul säkert. Barn som med det jag jobbar med lär sig och utvecklas till vuxna med god moral och sunda värderingar. Vissa av er kanske redan har listat ut vad jag för slags företag jag jobbar på, för er andra kan jag nämna leksaksgrossist av pedagogiska leksaker.

De leksaker vi skapar är menade för barn mellan 1 till 5 år, vilket är åldern som man börjar upptäcka sin omgivning i. Att få vara med och skapa leksaker som blir en liten persons första intryck av världen är både roligt och fullgörande.

Jag har idag säkert hjälpt till med designen på ett 100-tal olika leksaker som har eller inte kommit ut på marknaden. Kort sagt är det med ett leende på läpparna som jag går till jobbet.  Har fått vara med på olika mässor där vi visat upp nya leksaker, även det har varit roligt.