Nya kunskaper och nya möjligheter med ett rykande färskt truckkort

Att gå arbetslös är ingen höjdare, och att känna att åren börjar gå och att man kanske tappar attraktion på arbetsmarknaden gör det inte lättare. Men å andra sidan kan man inte bara gå och tycka synd om sig själv, så jag har sett till att göra mig själv lite mer attraktiv genom att skaffa mig ett truckkort. Ofta ser man i platsannonser att truckkort efterfrågas men jag har alltid fått för mig att det är något som en arbetsgivare ordnar. Sällan har jag haft så fel, truckkort kan nästan vem som helst skaffa och det är inte alls så dyrt som man kanske inbillar sig. Läs mer om truckkort  om du är intresserad.

Snabbt och enkelt med ett härligt team

Det är väl kanske lite förmätet att säga att det är enkelt, men om du ens funderar på att skaffa truckkort, då har du nog redan lite förkunskaper och hum om hur en truck skall framföras. Jag tog mitt truckkort i Borås, men det finns såklart utbildning för truckkort i hela landet. Mitt truckkort har klass A och klass B, det täcker de behov som jag nånsin kommer att behöva, men Truckutbildarna, företaget jag använde, har mer specialinriktade utbildningar med. Hela utbildningen var ett nöje, det var betydligt mer glada miner och skratt än tandagnisslan hos både instruktörer och mig. Att lära sig nya saker kan vara ett nöje med rätt lärare och det gäller verkligen här.

Gör slag i saken, inget vinns av att vänta

har du någonsin funderat på att skaffa truckkort så tycker jag att du skall göra det. NU. Visst det är inte gratis, men ta dig en titt, det är inte dyrt heller. Har du redan ett arbete så hör med din arbetsgivare, är du som jag arbetslös, så kommer det att kunna ge dig mer möjligheter.  Lycka till.