Konst viktigt för mig

Mitt i en pandemi så är vi många som behöver stanna hemma. Vi tar oss till matbutiken som längst och får ställa in många utav våra fritidsintressen som i vanliga fall tar upp mycket av vår tid. Ett stort intresse för mig är konst och detta är verkligen något som har fått lida med denna pandemi som härjar i världen. Vi kan numera inte gå på museum, inte träffas för veckoenlig konst-träff och prata konst eller knappt skapa konst – åtminstone inte tillsammans.

Jag känner mig tom utan min konst och jag vet ibland inte vart jag är när jag vaknar mitt i natten. Jag känner mig helt uttråkad och deprimerad utav att inte längre få ta del av människors skapande. Mina konstvänner känner exakt samma känslor – tills det att en av mina vänner hade hittat en hemsida. En hemsida som enligt henne skulle förändra våra liv, men jag var skeptisk. Hur ska något så fint som konst kunna ersätta den konst vi tidigare tog del av på museum, i verkligheten och i sällskap av varandra.

Konst på ny nivå

Jo, via Artely.se. En sida med intressant konst för intressanta människor. Det här kommer att bli min mest besökta sida och jag är helt såld. Även fast det inte är som vanligt, men vad är ens som vanligt nu mera? Ingenting. Numera får vi helt enkelt vänja oss att allting inte är som det alltid varit.

Konsten på Artely är väldigt spännande och jag kan fastna länge att bläddra igenom alla intressanta målningar. Dessutom kan du läsa mer om vad dem kostar, vem som gjort konstverken men också till och med beställa hem vissa utav dem. Detta är helt enkelt det nya sättet att se och ta vara på konst, ett fantastiskt sätt om du frågar mig.