Om Valeryd

Det var redan 1958 som bröderna Larsson hade en bilverkstad tillsammans utanför Vara. Där kom det in lastbilar för reparation och ombyggnationer men så en dag så fick dem en förfrågan om att bygga en lite lättare släpvagn som kunde dras efter en bil. Det var så det hela startade och genom hela 60-, 70- och 80-talet så växte verksamheten ytterligare. Försäljningen av släpvagnarna spred sig över hela landet och Valeryds blev till en känd aktör på marknaden.

Idag kan du ta dig in via Valeryd.se för att ta del av ett otroligt brett sortiment med allt du kan tänkas behövas till din släpvagn. Här finns reservdelar av alla slag och idag säljer Valeryd sina produkter till många runt om i Europa.

Med en vision att vara just europaledande leverantör av reservdelar och tillbehör till framförallt släp- och husvagnar så har man en ambition att vara ett förstahandsval hos slutkunder och återförsäljare. Man vill erbjuda marknadens bästa konceptlösning och gör det väldigt bra redan nu. Idag har man utvecklat marknadens bästa verktyg för att kunden enkelt ska hitta dem delar som dem behöver och allt detta finns via Valeryd.se.

Valreyd.se – det självklara valet

Oavsett om du är i branschen eller bara i tillfälligt behov så vill Valeryd stå dig till tjänst. Med god hjälp på vägen kan du enkelt få det du letar efter och dessutom till bra pris. Valeryd blir också en stor del i att många verkstäder runt om i landet har det som krävs för att hålla sin service god och på så vis är dem med i processen för att göra slutkunden nöjd oavsett.

Så glöm inte vart du såg Valreyd.se först och se till att det är just här du klickar dig in om du någon gång skulle behöva en påskjutsbroms eller annan del till släpvagnen 🙂