Ständigt sökande

Ja, länge har jag letat, och letat, och letat. Det har varit en resa. En resa under 26 år. En resa som tagit mycket kraft och energi men framförallt slutat upp i ilska och irritation. Arbetskläder dam. Damarbetskläder. Arbetskläder tjej. Kläder arbete dam. Sök-kombinationerna är många och beskrivande i hopp om att hitta det rätta stället där dem säljer just arbetskläder dam. Och ständigt har jag haft ögonen öppna.

Men det har inte hjälpt. För att alltid så har det i grunden varit arbetskläder för herr som dem anpassat i efterhand för en kvinna. Eller dam. Eller tjej. Säg vad du vill. Men för oss med lite kurvor och som behöver lite mer stretch kanske. För oss som vill ha arbetskläder på oss utan att låta dem hänga på höften och vara för långa i benen.

Den som letar den hittar

Ja, så sant som det är sagt. Efter mycket sökande på arbetskläder dam så hittade jag L.Brador och de har typ räddat mitt liv. Jag jobbar i en bransch där jag behöver ha tåliga kläder som klarar väder och vind men som också tillåter mig jobba i olika positioner där skydd på exempelvis knän och så vidare är väldigt bra. Hos L.Brador erbjuder de ett otroligt bra sortiment med allt detta.

L.Bradors arbetskläder designade just för kvinnor är bekväma arbetskläder med rätt passform och dessutom med rätta funktioner för ett yrke som kräver lite mer. Under en arbetsdag i arbetskläder signade L.Brador behöver du varken känna dig obekväm eller orolig. Du kan göra exakt det du tänkte och helt utan att arbetskläderna ska stoppa dig.

Så är du precis som jag, kvinna i en bransch som kräver kläder som egentligen bara finns för män. Klicka dig in via L.brador och ta ett kik på deras fantastiska sortiment